Aanmelden

De wachttijd is op dit moment 8 weken tot de intake. Op dit moment geldt er een aanmeldstop voor 1 verzekeraar, namelijk: CZ (hieronder vallen ook: CZ Direct, Just CZ, OHRA, Nationale Nederlanden) (d.d. 13-05-2024).

Er kan worden aangemeld met alle zorgverzekeringen.

U kunt bij de praktijk terecht met een geldige verwijsbrief van de huisarts. Een geldige verwijsbrief is noodzakelijk om de zorg vergoed te krijgen van uw  zorgverzekeraar. Zie deze link voor informatie over de eisen waaraan een geldige verwijsbrief moet voldoen. PSYTIJK is aangesloten bij de ketenzorg van Vicino NHN. Er wordt voornamelijk binnen het Vicino NHN netwerk (huisartsen en POH-GGZ's) direct naar de praktijk verwezen.

 

Verwezen via een huisarts/ POH-GGZ binnen Vicino NHN

Mocht u door de huisarts of POH-GGZ direct naar PSYTIJK zijn verwezen, dan komt deze automatisch binnen. Ik zal op korte termijn (binnen een week) telefonisch contact met u opnemen voor een korte telefonische screening. De telefonische screening heeft als doel het inschatten of uw hulpvraag past bij het zorgaanbod van de praktijk.

 

Zelf aanmelden

Wanneer u in het bezit bent van een verwijsbrief van de huisarts, kunt u zich aanmelden door te bellen naar 06-13447907. Regelmatig zal ik door behandelgespreken de telefoon niet kunnen beantwoorden. U kunt de voicemail inspreken met uw naam en telefoonnummer. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Er zal dan direct een korte telefonische screening worden gedaan of deze zal worden ingepland.