Behandelaren PSYTIJK

Marlieke van Rijt, GZ-psycholoog, locatie Castrium

Per eind januari is Marlieke van Rijt enige tijd afwezig vanwege zwangerschapsverlof.

Mijn naam is Marlieke van Rijt en ik ben werkzaam als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Dit betekent dat ik na de universitaire opleiding psychologie de tweejarige post-master opleiding tot GZ-psycholoog heb gevolgd. Deze opleiding leidt tot een registratie in het BIG-register. Ik heb ervaring met de doelgroepen kind- en jeugd, jongvolwassenen en volwassenen. Recent ben ik mijn eigen praktijk 'PSYTIJK' gestart. Bij de praktijk kunnen personen vanaf 18 jaar terecht. Door mijn eerdere werkervaring met kind- en jeugdproblematiek, hebben psychische klachten gelinkt aan de zwangerschap/ bevalling/ gezinsleven/ opvoeding extra mijn belangstelling.

 

Om de kwaliteit te waarborgen blijf ik mij vaktechnisch ontwikkelen. Ook ben ik aangesloten bij beroepsvereniging het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen).
BIG-Registratienummer GZ-psycholoog: 09926724425

Persoonlijke AGB-code: 94102129

 

Scholing gevolgd in: Cognitieve gedragstherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie

Momenteel bezig met een cursus Acceptance and commitment therapy

Constantijn Dekker, GZ psycholoog, locatie Bergen en Castricum

Mijn naam is Constantijn Dekker en ik ben werkzaam als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Dit betekent dat ik na de universitaire opleiding psychologie de tweejarige post-master opleiding tot GZ-psycholoog heb gevolgd. Deze opleiding leidt tot een registratie in het BIG-register. Recent ben ik op zelfstandige basis gestart bij PSYTIJK. Als zelfstandig GZ-psycholoog behandel ik cliënten voor PSYTIJK op locatie Bergen. Mijn loopbaan als psycholoog ben ik gestart in de ouderenzorg.  Vervolgens heb ik in de volwassenzorg gewerkt, onder andere bij een psychologiepraktijk gespecialiseerd in slaap gerelateerde problematiek. De afgelopen jaren ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de wijkgerichte psychiatrie, waarbij onder andere cliënten met psychotische klachten tot de doelgroep behoorden. 

 

Om de kwaliteit te waarborgen blijf ik mij vaktechnisch ontwikkelen. Ook ben ik aangesloten bij beroepsvereniging VGCT (Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën) als cognitief gedragstherapeut VGCt® in opleiding.

BIG-Registratienummer GZ-psycholoog: 89925792625

Persoonlijke AGB-code: 94105904